консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Симультанні операції в Інституті серця – одночасне видалення пухлини та пластика мітрального клапану

25-09-2023

Виконання симультанних (одночасних) операцій, що потребують залучення мультидисциплінарної команди хірургів – це безперечно наша сильна сторона.

Один з нещодавніх прикладів – операція пані Олені. Після комплексного обстеження у жінки було виявлено злоякісну пухлину в грудях, яка потребувала оперативного лікування. Але передопераційна діагностика виявила ще один неприємний «сюрприз» – додатковий діагноз на серці: аритмогенна кардіоміопатія з вираженою недостатністю мітрального клапану.

Було прийняте рішення про одночасне видалення пухлини та пластику мітрального клапану, і звичайно наша команда успішно пройшла це випробування. А пані Олена вже виписана додому, її життю більше нічого не загрожує. Бажаємо їй міцного здоров’я.

І вкотре нагадуємо усім вам про важливість періодичних медичних чекапів, щоб бути впевненими у здоровʼї свого організму. Вчасне виявлення проблеми є запорукою успішного її вирішення.

Кардіохірургічна команда: Борис Тодуров,  Олег Зеленчук, Максим Ротарь, Сергій Судакевич, Давид Шабанов, Наталія Карпук.

Онкохірургічна команда: Михайло Загрійчук, Dr-lyad Hourani, Надія Буряк.

 



Right Menu Icon