консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Ділимося успіхами на міжнародній арені

27-05-2024

25-27 травня у м. Мюнхен, Німеччина, пройшов щорічний конгрес з анестезіології та інтенсивної терапії «Euroanesthesia 2024», який цього року відвідало понад 6000 делегатів із більше ніж 110 країн.

Участь у таких заходах підвищує престиж та репутацію медичних установ і окремих фахівців на світовій арені. Конгрес надає унікальну можливість обміну досвідом та новітніми знаннями з колегами анестезіологами з усього світу.

Окрім того, участь у конгресі надає можливість презентувати власні наукові дослідження та досягнення, отримати цінний зворотний зв’язок від колег та експертів, а також знайти нові ідеї для подальших досліджень.

Лікарі – анестезіологи Інституту серця Міністерства охорони здоров’я України Маруняк Степан та Ткаченко Дарина активно долучилися до конгресу Euroanesthesia 2024. Так, завідувач відділу трансплантації нирки та гемодіалізу, к.мед.н. Степан Маруняк представив постерні доповіді, які висвітлювали останні клінічні дані, отримані в ході наукових досліджень під керівництвом професора Олега Лоскутова та професора Бориса Тодурова. Ці доповіді охопили важливі аспекти сучасної анестезіології та інтенсивної терапії, включаючи аналіз мікробного пейзажу та антибіотикорезистентності при бойових пораненнях, аналізу ефективності застосування маргінальних донорських органів, визначення факторів розвитку гострого пошкодження нирок в післяопераційному періоді та аналіз частоти професійного вигоряння серед анестезіологів під час військових дій.

Презентація цих доповідей на конгресі Euroanesthesia 2024 не лише демонструє досягнення української медицини, але й сприяє інтеграції українських фахівців у міжнародну медичну спільноту, підвищуючи рівень медичних послуг в Україні та сприяючи розвитку науки та освіти в галузі анестезіології та інтенсивної терапії.



Right Menu Icon