консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Візит багатопрофільної команди Інституту серця до Гостомеля

11-06-2022

10 червня 2022 року багатопрофільна команда спеціалістів Інституту серця у складі: зав. відділу діагностики лікар-кардіолог проф. Ольга Єпанчінцева; лікар-хірург серцево-судинний Андрій Марковець; спеціаліст з УЗ діагностики Світлана Сагура; лікар офтальмолог-ретинолог Наталія Ковальчук; лікар отоларинголог Микола Уманець; лікар аудіометрист Олена Почтар – надали виїзну консультативну та діагностичну допомогу в м.Гостомель.
Була надана допомога 111 пацієнтам з патологією серцево-судинної системи (консультація кардіолога – 41, ЕХО-КГ – 70); 59 – з офтальмопатією; та 50 – із порушенями слуху (консультація отоларинголога – 50, аудіометрія -16).

Хочемо висловити вдячність за співпрацю Центру корекції слуху “Інфотон” та її директору Чайці Тетяні Азольдовні за надане обладнання та лікарю-аудіометристу – Олені Почтар, яка провела консультації.
Також дякуємо організації “Ravita” за надане діагностичне офтальмологічне обладнання, оперативне вирішення всіх питань та допомогу.
Дякуємо Гостомельській амбулаторії загальної практики сімейної медицини – “Доступна медицина” в рамках співпраці з Інститутом серця за важливий та корисний захід для мешканців м. Гостомель.
Завдяки таким виїздам ми наближаємо пацієнтів до завчасного надання кваліфікованої допомоги!



Right Menu Icon