консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Навчання нашої команди лікарів у клініці Massachusetts General Hospital у Бостоні, США

22-07-2024

Наша команда лікарів Інституту серця – Борис Тодуров, Софія Чайковська, Сергій Судакевич, Ігор Кузьміч та Микола Мельник – навчалася у лікарні Massachusetts General Hospital у Бостоні, США.

Тут виконують високотехнологічні операції на серці та мають одні з кращих результатів лікування пацієнтів після трансплантацій серця та легень. Наші лікарі брали участь у заборах органів та в операціях.  Американські колеги ознайомили із післяопераційним доглядом за хворими після пересадки органів.

Ця лікарня вважається однією з найкращих в США. Основне правило MGH – постійно навчати.

Навчання у Massachusetts general hospital відбулося за запрошенням нашого земляка, кардіохірурга, професора Гарвардської школи Сергія Мельничука.

Сергій – справжній майстер роботизованої та мініінвазивної кардіохірургії. Він виконує складні операції з трансплантації серця та легень, рятуючи життя пацієнтів.

Минулого літа ми мали честь приймати Сергія в нашому Інститут серця МОЗ України. Він провів майстер-клас з мініінвазивної кардіохірургії, виконавши торакоскопічну пластику мітрального клапана. Ця зустріч надихнула нас працювати ще наполегливіше.

Ми щиро вдячні Сергію Мельничуку за його постійну підтримку України та за допомогу у навчанні наших лікарів.

 



Right Menu Icon